loader
Synergoplex EMO 4

Synergoplex Emo 4

De Synergoplex-serie heeft door zijn unieke samenstelling en verhouding hun werking op het gehele humane systeem. Elk van de Synergoplexen heeft op haar beurt daarnaast een specifieke werking op een bepaald orgaan, orgaansysteem of regulatiemechanisme.

Synergoplex EMO-4 heeft door haar bijzondere samenstelling een positieve invloed op de gehele emotionaliteit en is gebaseerd op het diemotionele principe. Deze hypothese gaat ervan uit dat er bij de mens twee oeremoties zijn: Liefde en Angst. De werkzame stoffen beïnvloeden elkaar synergistisch en complementair.

Samenstelling:
Eschscholtzia californica (Goudpapaver), Tilia tomentosa 1D gemmo (Lindeboom), Humulus lupulus (Hop), Papaver rhoeas (Klaproos), Hypericum perforatum (St. Janskruid), Withania somnifera (Waterkers), bloesemessences.

Vrij van: Gist, gluten, soja, suiker, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, geurstoffen.

Toepassingen: n.o.t.k.

Gebruiksaanwijzing:
Volwassenen: 3 – 6 maal daags 5-15 druppels
Kind (6-12 jaar): 3 – 6 maal daags 3-10 druppels
Kind (tot 6 jaar): 3 – 6 maal daags 1-5 druppels.

U neemt de Synergoplexen bij voorkeur minimaal vijf minuten voor of twintig minuten na een maaltijd in, eventueel verdund met een beetje water. Houdt de druppels een minuutje in de mond alvorens door te slikken.
Direct na inname een glas (bron)water drinken.

Bewaring:
Op koele, droge plaats en buiten directe invloed van zonlicht.

Verpakking:
De Synergoplexen worden geleverd in flesjes van 100 ml. met garantiesluiting.

 24,50

Brands :
Category: ,
Synergoplex Emo 4
 24,50

De wet biedt weinig ruimte om informatie te verstrekken over de werkzaamheid van middelen via de website. Mocht u informatie willen hebben raadpleeg uw voorschrijver / behandelaar. Indien je meer wilt weten over de middelen….stuur ons een e-mail en stel je vraag.
Je krijgt hierop dan antwoord.

X