loader
Synergoplex FEM 2

Synergoplex Fem 2

De Synergoplex-serie heeft door zijn unieke samenstelling en verhouding hun werking op het gehele humane systeem. Elk van de Synergoplexen heeft op haar beurt daarnaast een specifieke werking op een bepaald orgaan, orgaansysteem of regulatiemechanisme.

Synergoplex FEM-2 heeft door haar bijzondere samenstelling een positieve invloed op het bekkengebied en op de voortplantingsorganen. De werkzame stoffen beïnvloeden elkaar synergistisch en complementair.

Samenstelling:
Thlaspi bursa pastoris, Agnus castus, Ribes nigrum, Quercus pedunculata, Betula pubescens, Rubus ideaus, Tilia tomentosa, Vaccinium vitis, Viscum album.

Vrij van: Gist, gluten, soja, suiker, lactose, conserveringsmiddelen, kleurstoffen, smaakstoffen, geurstoffen.

Toepassingen: n.o.t.k.
Gebruiksaanwijzing:
Maximaal 120 druppels per dag.
Volwassenen: 3 – 5 maal daags 20 – 40 druppels
Kind (6-12 jaar): 3 maal daags 10 – 15 druppels
Kind (tot 6 jaar): 3 maal daags 3 – 8 druppels.

U neemt de Synergoplexen bij voorkeur minimaal vijf minuten voor of twintig minuten na een maaltijd in, eventueel verdund met een beetje water. Houdt de druppels een minuutje in de mond alvorens door te slikken.
Direct na inname een glas (bron)water drinken.

Bewaring:
Op koele, droge plaats en buiten directe invloed van zonlicht.

Verpakking:
De Synergoplexen worden geleverd in flesjes van 100 ml. met garantiesluiting.

 

 26,45

Synergoplex Fem 2
 26,45

De wet biedt weinig ruimte om informatie te verstrekken over de werkzaamheid van middelen via de website. Mocht u informatie willen hebben raadpleeg uw voorschrijver / behandelaar. Indien je meer wilt weten over de middelen….stuur ons een e-mail en stel je vraag.
Je krijgt hierop dan antwoord.

X