0 items - €0,00 0

Artsen en therapeuten

Patiënten ondervinden vaak problemen bij het verkrijgen van voorgeschreven natuurlijke geneesmiddelen via de eigen apotheek of drogist.
Vaak zijn deze middelen niet op voorraad, met als gevolg dat patiënten dagen en soms weken op hun natuurlijke geneesmiddelen moeten wachten. Vervolg consulten lopen op die manier ernstige vertraging op! Vita Regis levert de voorgeschreven middelen sneller en eenvoudiger.

De kracht van Vita Regis

  • Specialisatie in ‘natuurlijke geneesmiddelen’. Wij Bieden een breed assortiment natuurlijke geneesmiddelen voor een gunstige prijs. Meer dan 50.000 artikelen, o.a. Homeopathische, Fytotherapeutische, Ayurvedische en Orthomoleculaire middelen en een scala van producten voor gezondheid, persoonlijke verzorging en wellness (zie assortiment voor een overzicht).
  • Veel productkennis. Wij hebben veel kennis van natuurlijke geneesmiddelen en beantwoorden uw vragen over producten graag. Indien gewenst sturen wij u een kopie van de bijsluiter toe.
  • Rechtstreeks aan uw patiënt. Uw patiënt is niet langer afhankelijk van de bereidheid en kennis van een lokale drogist of apotheek. Binnen 2-3 werkdagen heeft uw patiënt de voorgeschreven middelen met een pakbon in huis.
  • Nota. De patiënt ontvangt via Famed een acceptgiro met een betalingstermijn van 30 dagen.

Aanvullende informatie

  • Voorgeschreven producten met korting?
  • Vraag naar de voorwaarden.

Indien u gebruik maakt van de diensten van Vita Regis stellen wij gratis het softwarepakket VIG van Easy Brothers Software ter beschikking. VIG omvat onder andere een vademecum met productinformatie van natuurlijke geneesmiddelen, een volledige cliëntenadministratie en facturatiemogelijkheid. Voor meer informatie over VIG: www.easybrothers.nl.